Samenwerking met The Camper Rent

Sinds 1 januari 2022 is het bedrijf The Camper Rent nieuw op de markt gekomen! Dit bedrijf is voortgekomen uit twee bestaande bedrijven, namelijk: De klerk Campers & Caravans en Campers Maastricht. Foome werkt al samen met De klerk Campers & Caravans waardoor we ook vanaf het begin sterk betrokken zijn geweest met de ontwikkeling van de nieuwe website, de branding campagne en de socials van The Camper Rent.

Aan de hand van het ontwerp en strategie van foome, heeft Wim Wessels web development de website opgezet en gebouwd. Naast dat foome dagelijks de statistieken bijhoudt, komen alle partijen maandelijks bijeen om deze statistieken en de optimalisatiemogelijkheden te bespreken. Lopen bezoekers tegen problemen aan op de website? Kunnen we stappen makkelijker maken voor de bezoekers? Hoe zorgen we voor meer conversie?

mock up 1 za kopiëren

De customer journey is continu bij dit proces betrokken. Welke optimalisatiemogelijkheden zijn er binnen de diverse fases van de customer journey?                                                                                Een voorbeeld: Wanneer een camper niet beschikbaar is in Hillegom, is het handig als de site aangeeft dat hij wel beschikbaar is in Maastricht. Dit ligt dan wel ergens anders in Nederland, maar de huurders kunnen hun eigen auto goed beschermd achterlaten in Maastricht. Een goede optie dus! Maar vindt de bezoeker dit ook? Tijd om te testen!

Andere mogelijke optimalisaties waar wij rekening mee houden zijn: de site sneller maken, lay-out, functionaliteiten en teksten optimaliseren, externe koppelingen bijwerken, bezoekers trekken naar de website met advertenties en ga zo maar door. Voornamelijk het verduidelijk van het boekingsproces staat hierbij voorop. Dagen waarop een camper niet of wel beschikbaar is, beter contrasteren.

mock up 2 za kopiëren

 

Wij als foome kijken er naar uit om in de toekomst samen te blijven werken met The Camper Rent, om met elkaar de conversies te laten blijven stijgen en de website te blijven verbeteren.